Μειώθηκαν κατά 4% τα ταξίδια Κυπρίων τον Ιανουάριο

Header Image
Ανήλθαν στις 147.858 σε σύγκριση με 153.499 τον Ιανουάριο 2024

Τα ταξίδια κατοίκων Κύπρου στο εξωτερικό τον Ιανουάριο 2025 ανήλθαν στις 147.858 σε σύγκριση με 153.499 τον Ιανουάριο 2024, σημειώνοντας μείωση 3,7%, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Στατιστική Υπηρεσία.

Οι κυριότερες χώρες από τις οποίες επέστρεψαν οι κάτοικοι Κύπρου τον Ιανουάριο 2025 ήταν η Ελλάδα με 29,9% (44.275), το Ηνωμένο Βασίλειο με 11,2% (16.557), η Ρωσία με 4,5% (6.621), η Ιταλία με 4,4% (6.479) και η Γερμανία με 4,3% (6.332).

Ο σκοπός ταξιδιού των κατοίκων Κύπρου τον Ιανουάριο 2025 ήταν κυρίως οι διακοπές με ποσοστό 78,1%, ενώ οι επαγγελματικοί λόγοι κατείχαν ποσοστό 19,9%, οι σπουδές ποσοστό 1,1% και οι άλλοι λόγοι ποσοστό 0,8%. 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play