Έλλη Κοκκίνου: Η σπάνια εμφάνιση με τον 14χρονο γιο της είναι η απόδειξη πως την ξεπέρασε σε ύψος

Header Image

Και παρόλο που η Έλλη Κοκκίνου αφιερώνει πολύ χρόνο από την καθημερινότητά της στον γιο της, οι δημόσιες εμφανίσεις καθώς και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σπανίζουν ιδιαιτέρως.

 

Πριν 14 χρόνια, η Έλλη Κοκκίνου έλαβε ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορεί να λάβει μία γυναίκα (με την προϋπόθεση να το επιθυμεί). Αυτό δεν είναι άλλο από το δώρο της μητρότητας. Ένα δώρο που μοιράστηκε με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Βασιλειάδη, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Αλέξανδρος.

Πριν 14 χρόνια, η Έλλη Κοκκίνου έλαβε ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορεί να λάβει μία γυναίκα (με την προϋπόθεση να το επιθυμεί). Αυτό δεν είναι άλλο από το δώρο της μητρότητας. Ένα δώρο που μοιράστηκε με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Βασιλειάδη, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Αλέξανδρος.

Και παρόλο που η Έλλη Κοκκίνου αφιερώνει πολύ χρόνο από την καθημερινότητά της στον γιο της, οι δημόσιες εμφανίσεις καθώς και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σπανίζουν ιδιαιτέρως.

«Ήταν και είναι επιλογή μας με τον πατέρα του να μην δημοσιοποιούνται φωτογραφίες του Αλέξανδρου στα media. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μια υπέροχη σχέση.Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Είμαι συνέχεια κοντά του και προσπαθώ να με εμπιστεύεται και να μου λέει όλα όσα θέλει να μου πει. Είμαι σίγουρη πως κάποια πράγματα τα κρατά μόνο για τους φίλους του ή ακόμα και για τον ίδιο. Είναι λογικό», είχε πει η Έλλη Κοκκίνου σε προηγούμενες δηλώσεις της και τα λόγια της γίνονται πράξη.

Ανάμεσα, λοιπόν, σε αυτές τις σπάνιες φωτογραφίες μέσα από τις οποίες μπορούμε να θαυμάσουμε την Έλλη Κοκκίνου με τον γιο της, συγκαταλέγονται και οι παρακάτω.



«Ποτέ δεν έκανα τον γιο μου μέρος της δουλειάς μου»

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε πρόσφατα στη Δέσποινα Καμπούρη και την κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, που βρέθηκαν στα γυρίσματα του videoclip για το νέο της single Μου ‘χει στοιχίσει. H τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην καριέρα της και στην προσωπική της ζωή, ενώ μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε την αδιαφορία που δείχνει ο γιος της σχετικά με τα επαγγελματικά της, καθώς όπως η ίδια είπε, δεν γνωρίζει τα περισσότερα από τα τραγούδια της.

«Ο γιος μου Αλέξανδρος σκοτίστηκε. Δεν τον αφορά καθόλου τι κάνω και μου αρέσει πολύ αυτό. Ποτέ δεν έκανα τον γιο μου μέρος της δουλειάς μου. Ο Αλέξανδρος ακόμα δεν ξέρει τα περισσότερα τραγούδια μου. Ήμασταν σε ένα πάρτι γενέθλιων και ο DJ έβαζε δικά μου τραγούδια και κάτι θύμισε στον γιο μου η φωνή που άκουσε και μου είπε: "δικό σου είναι το τραγούδι;’" Δεν έχω βάλει τον γιο μου στο τρυπάκι να θαυμάζει τη μαμά του γι’ αυτό που κάνει. Προτιμώ να με θαυμάζει για το φαγητό που θα του φτιάξω, δηλαδή για το πώς είμαι σαν μαμά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου που αφήνει τα επαγγελματικά έξω από την ανατροφή του γιου της.

 



Πηγή: News247.gr



ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play