Ο Κόναν Ο' Μπράιαν οικοδεσπότης της 97ης τελετής απονομής των Όσκαρ

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Header Image

Η 97η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Μαρτίου 2025, στο Dolby Theatre στο Ovation Hollywood

 

 Ο Κόναν Ο' Μπράιαν θα είναι ο οικοδεσπότης και κεντρικός παρουσιαστής της 97ης τελετής απονομής των Όσκαρ, όπως ανακοίνωσε η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών με βίντεο στο οποίο ο Αμερικανός κωμικός και τηλεοπτικός παραγωγός εμφανίζεται να κρατά το αγαλματίδιο.

«Αυτό είναι απίστευτο. Μου έχουν δώσει ένα Όσκαρ. Είμαι βραβευμένος με Όσκαρ. Είναι καταπληκτικό», λέει, προσποιούμενος ότι έχει σοκαριστεί.

Μια φωνή εκτός κάμερας τον διορθώνει.

«Όχι, είσαι ο οικοδεσπότης», λέει η φωνή.

«Ω, είμαι οικοδεσπότης; Είμαι παρουσιαστής των Όσκαρ;» αναφέρει. «Αλλά μπορώ ωστόσο να κρατήσω το Όσκαρ;» προσθέτει.

Όταν του παίρνουν το τρόπαιο, ανακοινώνει την ημερομηνία της τελετής απονομής των Όσκαρ 2025.

«Η Αμερική το απαίτησε και τώρα συμβαίνει: το νέο Cheesy Chalupa Supreme του Taco Bell. Σε άλλες ειδήσεις, παρουσιάζω τα Όσκαρ», πρόσθεσε ο βραβευμένος με Emmy τηλεοπτικός παρουσιαστής, σεναριογράφος, παραγωγός και κωμικός στην ανάρτηση στο X για την πρώτη φορά που θα είναι κεντρικός παρουσιαστής στην τελετή απονομής των Όσκαρ.

Ο Ο' Μπράιαν είναι περισσότερο γνωστός ως παρουσιαστής του «Late Night with Conan O'Brien» από το 1993 έως το 2009, μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Λέτερμαν και του «Conan» από το 2010 έως το 2021. Προηγουμένως ήταν σεναριογράφος του «Saturday Night Live» και των «Simpsons».

Από το 2018, παρουσιάζει το podcast «Conan O'Brien Needs a Friend». Πιο πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στην ταξιδιωτική εκπομπή «Conan O'Brien Must Go» στο Max.

Η 97η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Μαρτίου 2025, στο Dolby Theatre στο Ovation Hollywood.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play