«Ο Τσιφούτης του Μολιέρου Αλλιώς» από το Θέατρο Ροή χτες στο Δ. Π. Χρυσοχούς

ΚΙΚΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ

Header Image

«Ο Τσιφούτης του Μολιέρου Αλλιώς» από το Θέατρο Ροή σε σκηνοθεσία/διασκευή της Βαλεντίνας Σοφοκλέους μάγεψε το κοινό το βράδυ της Τρίτης στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς ευχαρίστησε όλους τους ηθοποιούς για την εκπληκτική παρουσία τους και τις στιγμές γέλιου που χάρισαν στο κοινό. Όπως αναφέρει με την χθεσινή παράσταση, έπεσε η αυλαία του πλούσιου καλοκαιρινού πρόγραμματος των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς.

Εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες τους προς όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση των εκδηλώσεων τους , αλλά και στο κοινό που στήριξε με την παρουσία του , το χαμόγελο και το χειροκρότημά του όλες τις εκδηλώσεις του Δ. Πόλης Χρυσοχούς , που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι στο Δήμο και στα δημοτικά διαμερίσματα μεταξύ των οποίων θέατρο, θερινό σινεμά, συναυλίες, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, παραδοσιακές λαϊκές & ρεμπέτικες βραδιές και φεστιβάλ.

Ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς ανέφερε ωστόσο πως ο πολιτισμός δεν σταματά εδώ αφού ως Τοπική αρχή το φθινόπωρο συνεχίζουνε με τις σημαντικές διοργανώσεις, όπως στις 19/09 με τη Μέρα Παραδοσιακών Προϊόντων & Λαϊκής Τέχνης και τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού στην Πλατεία Δημαρχείου.

Στις 26/09 με το Χορευτικό Συναπάντημα & μουσικοχορευτική βραδιά με τον Νίκο Ζωιδάκη (Δ.Δ. Πωμού) και στις 18 Οκτωβρίου με το Φεστιβάλ Αβοκάντο (Δ.Δ. Αργάκας).

Ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον πολιτισμό και να προσφέρει ακόμη περισσότερες όμορφες στιγμές σε όλους, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play