Η Μίλαν κινείται για να πάρει τα δικαιώματα του του Σόφιαν Άμραμπατ, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τη Φιορεντίνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η αγγλική ομάδα δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα ενεργοποιήσει την οψιόν εξαγοράς. Αν δεν το κάνει ο 27χρονος Μαροκινός μέσος θα επιστρέψει στη Φλωρεντία, αλλά δεν θα μείνει εκεί την επόμενη σεζόν.
Η ομάδα του Μιλάνου τον έχει στα μεταγραφικά σχέδια της, προσφέροντας στους «βιόλα» 25 εκατ. ευρώ, αλλά ο ίδιος ο Αμραμπατ περιμένει πρώτα την απόφαση της Γιουνάιτεντ, καθώς θέλει να μείνει στο «Όλντ Τράφορντ», όπως σχετικά αναφέρει το «Calciomercato». Ο Μαροκινός μέσος είχε 25 συμμετοχές στην Premier League, αλλά δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.
ΑΠΕ - ΜΠΕ