Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για υπόθεση διάρρηξης στη Λεμεσό

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εντοπίστηκαν εντός της οικίας και παραλήφθηκαν, μεταξύ άλλων, διάφορα εργαλεία, αποσυναρμολογημένα κλιματιστικά και σακούλες που περιείχαν καλώδια και κομμάτια χαλκού.

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 23 και 39 χρόνων, προχώρησε η Αστυνομία χθες το απόγευμα για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, που διαπράχθηκε την ίδια μέρα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις 3:15μμ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για υπό εξέλιξη διάρρηξη σε ακατοίκητη οικία στη Γερμασόγεια. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν αμέσως στη σκηνή όπου εντόπισαν τον 23χρονο και τον 39χρονο στο πίσω μέρος της αυλής.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εντοπίστηκαν εντός της οικίας και παραλήφθηκαν, μεταξύ άλλων, διάφορα εργαλεία, αποσυναρμολογημένα κλιματιστικά και σακούλες που περιείχαν καλώδια και κομμάτια χαλκού.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωκράτησης πέντε ημερών. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα