Καταζητείται ένα πρόσωπο για την απόπειρα φόνου στα Πολεμίδια - Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται, σε σοβαρή κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ένταλμα σύλληψης εναντίον νεαρού προσώπου εξασφάλισε το ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με την απόπειρα φόνου, εναντίον 23χρονου, που διαπράχθηκε την Τρίτη, στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο πλαίσιο των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία για συγκεκριμένο πρόσωπο, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό, σε μια προσπάθεια να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση της απόπειρας φόνου του 23χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε από πολίτες, φέροντας τραύματα στην κοιλιακή χώρα, που φαίνεται να προκλήθηκαν από μαχαίρι.

Το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται, σε σοβαρή κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων και η εξέταση κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης της περιοχής.

ΠΗΓΗ: KΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα