Φωτιά σε όχημα σε βαφείο αυτοκινήτων στη Λεμεσό: Η αιτία που δείχνουν οι πρώτες έρευνες

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Φωτογραφία αρχείου

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον χώρο της μηχανής οχήματος σε υποστατικό στην περιοχή Αγίου Σίλα και κατασβέστηκε πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα, η φωτιά οφείλεται σε ηλεκτρική ή μηχανική βλάβη.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε όχημα που βρισκόταν σε χώρο βαφής αυτοκινήτων στην περιοχή Αγίου Σίλα, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η κλήση λήφθηκε στις 16:14 και στο σημείο ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στον χώρο της μηχανής του οχήματος, ωστόσο κατασβέστηκε πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής προχώρησαν σε επιθεώρηση της σκηνής και, σύμφωνα με τα ευρήματα, η πυρκαγιά οφειλόταν σε ηλεκτρική ή μηχανική βλάβη.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα