Κεντρικές Φυλακές: Αποφυλακίστηκαν με προεδρική χάρη 38 κατάδικοι

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Πρόκειται για 25 Ελληνοκύπριους και 13 αλλοδαπούς οι οποίοι μέχρι τις 15 Αυγούστου θα είχαν εκτίσει το μισό της ποινής τους

Την πύλη της εξόδου των Κεντρικών Φυλακών πέρασαν σήμερα το πρωί οι 38 κατάδικοι που αποφυλακίστηκαν με προεδρική χάρη ενόψει του Δεκαπενταύγουστου.


Πρόκειται για 25 Ελληνοκύπριους και 13 αλλοδαπούς οι οποίοι μέχρι τις 15 Αυγούστου θα είχαν εκτίσει το μισό της ποινής τους. Ανάμεσά τους βρίσκεται και το στέλεχος του ΑΚΕΛ Βενιζέλος Ζαννέττος, που είχε καταδικαστεί για το σκάνδαλο της Δρομολαξιάς.


Η προεδρική χάρη απονέμεται την περίοδο των Χριστουγέννων, του Πάσχα, του Δεκαπενταύγουστου και την 1η Οκτωβρίου.


Απονομή χάριτος δεν δικαιούνται όσοι έχουν καταδικαστεί και εκτίουν ποινή φυλάκισης για τα αδικήματα του φόνου, της απόπειρας φόνου, της ανθρωποκτονίας, της εμπορίας ναρκωτικών και για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως.


 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play