Ο ΔΗΣΥ κατηγόρησε το ΔΗΚΟ για στείρα κριτική προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Μήπως και το ΑΚΕΛ, κατά τον κ. Παπαδόπουλο, θεωρεί την Κυπριακή Δημοκρατία εκλιπούσα, δήλωσε ο Δημήτρης Δημητρίου.

Απάντηση στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ για τα περί «εκλιπούσας» Κυπριακής Δημοκρατίας έδωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου.

 

«Σήμερα», ανέφερε, «ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ προέβη εκ νέου σε στείρα κριτική προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αυτή τη φορά για τα επόμενα βήματα κυπριακό. Γιατί όμως ο κ. Παπαδόπουλος δεν αναφέρθηκε στο ΑΚΕΛ το οποίο στηρίζει τη θέση του Προέδρου Αναστασιάδη για την άτυπη πενταμερή;».

 

«Μήπως», διερωτήθηκε, «και το ΑΚΕΛ, κατά τον κ. Παπαδόπουλο, θεωρεί την Κυπριακή Δημοκρατία εκλιπούσα;».

 

«Ενόψει», ανέφερε, «της άτυπης πενταμερούς, απαιτείται ενότητα για τα επόμενα βήματα στο κυπριακό και όχι νέες προσπάθειες αποκόμισης εντυπώσεων».

 

https://www.youtube.com/watch?v=oa_gJa3YPIo&feature=emb_title





 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play