Δρουσιώτης σε Αναστασιάδη: «Πουλώ βιβλία, ναι, τι θα πουλώ; Διαβατήρια;» (βίντεο)

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Χαρακτήρισε ως ψευδείς τις αναφορές Αναστασιάδη ότι υπήρξε «υπάλληλος επί παρουσίας του στον ΔΗΣΥ» και συκοφαντίες ότι τον προσέλαβε ως σύμβουλο για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι αυτό γινόταν επί εθελοντικής βάσης

«Συκοφαντίες» χαρακτήρισε τις εναντίον του κατηγορίες από τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη ο Μακάριος Δρουσιώτης. Μιλώντας στον ΑΝΤΙ και στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», ο Μακάριος Δρουσιώτης χαιρέτισε το γεγονός ότι ο κ. Αναστασιάδης επιβεβαίωσε πως πριν από το 2004 δεν είχαν καμία σχέση οι δυό τους και ότι τα γεγονότα γύρω από το Κυπριακό τους έφεραν κοντά. Η σχέση μας διακόπηκε, είπε, το 2017 μετά τα γεγονότα του Κραν Μοντανά και πάλι για το Κυπριακό.

Ο κ. Δρουσιώτης αναφέρθηκε και στην μετακίνηση του ιδίου και της συζύγου του στις Βρυξέλλες, για να εξηγήσει πως:  Ο Χρίστος Στυλιανίδης του πρότεινε να μεταβεί ως σύμβουλος του στις Βρυξέλλες. Ωστόσο, λόγω μιας παρανόησης σε σχέση με το μισθό του, (θα λάμβανε αρκετά χαμηλότερο μισθό από αυτόν που δικαιούτο αρχικά -γύρω στις 6 χιλιάδες ευρώ-, ενώ απώλειες εισοδημάτων θα είχε και η σύζυγός του - γεγονός που καθιστούσε δύσκολη τη διαβίωσή τους), προτάθηκε στη σύζυγό του να αποσπαστεί από τη θέση της εκπαιδευτικού στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κύπρου στις Βρυξέλλες. Κι αυτό, είπε, έγινε αποδεκτό από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Είναι μια πρακτική που συνηθίζεται και δεν είναι κάτι μεμπτό, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δρουσιώτης.

Τον Μάρτη του 2014, κι ενώ βρισκόταν στις Βρυξέλλες, ενημερώθηκε από τον τότε Υπουργό Παιδείας, Κώστα Καδή ότι δεν μπορεί να λάβει τη θέση η σύζυγός του, για να μην εκτεθεί ο Πρόεδρος, οπότε παρέμεινε για ένα χρόνο άνεργη στις Βρυξέλλες. Για να διεκδικήσει, ωστόσο, θέση ειδικού εμπειρογνώμονα στην Κομισιόν, στην οποία παρέμεινε για δύο χρόνια. 

Ο Μακάριος Δρουσιώτης σχολίασε και τις αναφορές Αναστασιάδη ότι πουλά βιβλία, για να πει με νόημα: «Πουλώ βιβλία, ναι, τι θα πουλώ; Διαβατήρια;».

 

 

 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play