Φυσικό αέριο: Στο Κάιρο ο Πρ. Χριστοδουλίδης για υπογραφή Συμφωνιών για «Κρόνο» και «Αφροδίτη»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

«Άλλο ένα βήμα στην ενίσχυση της ανάπτυξης στην περιοχή μας».

 

Στο Κάιρο θα βρεθεί στις 17 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για την υπογραφή δυο συμφωνιών που αφορούν στην ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ.

Όπως ανέφερε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε ανάρτησή του στη πλατφόρμα X, λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης την Παρασκευή, με τον Υπουργό Πετρελαίου της Αιγύπτου, Καρίμ Μπαντάουι, θα επισκεφθεί το Κάιρο στις 17 Φεβρουαρίου, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, «για την τελετή υπογραφής δύο σημαντικών συμφωνιών για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην ΑΟΖ της Κύπρου».

"Άλλο ένα βήμα στην ενίσχυση της ανάπτυξης στην περιοχή μας", επεσήμανε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play