Χειροπέδες σε 31χρονο για την υπόθεση φόνου του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Φέρεται να είχε ρόλο στη διαφυγή των δύο Γεωργιανών που συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

 

Σε νέα σύλληψη για τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους προχώρησε η Αστυνομία σήμερα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη 31χρονος ο οποίος φέρεται να είχε ρόλο στη διαφυγή των δύο Γεωργιανών που συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη δύο 28χρονοι από την Γεωργία, οι οποίοι παρουσιάστηκαν το πρωί της Παρασκευής ενώπιον του Εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη για τη διαδικασία έκδοσής τους στην Κύπρο, χωρίς να φέρουν ένσταση.

Οι δύο 28χρονοι επιβεβαιώνεται ότι είχαν ενεργό ρόλο στην εκτέλεση του σχεδίου δολοφονίας του Δημοσθένους, χωρίς όμως να κλειδώνει, ότι έχει εντοπίσει ο εκτελεστής, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες τις ελληνικές αρχές.

Ο 31χρονος που συνελήφθη σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Κυριακή, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα