Μαθητής πήγε στο σχολείο με 15.000 ευρώ και τα μοίρασε σε συμμαθητές του - Υπό εξέλιξη έρευνες της Αστυνομίας

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Το περιστατικό συνέβη στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και γνωστό έγινε μετά από καταγγελία πατέρα μίας μαθήτριας στον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου

 

 Μια απίστευτη ιστορία σημειώθηκε προ ημερών σε γυμνάσιο της Λευκωσίας, καθώς μαθητής πήγε στο σχολείο του με 15.000 ευρώ στις τσέπες και τα μοίραζε σε φίλους και συμμαθητές!

Όπως αποκάλυψε η τηλεόραση του Alpha, ο νεαρός μαθητής ανέφερε ότι το μόνο που ήθελε να κάνει είναι να μοιράσει αυτό το ποσό. Συμμαθητής του νεαρού έλαβε 3.500 ευρώ για να αγοράσει μηχανάκι, ενώ το μικρότερο ποσό που πήρε μαθητής φαίνεται να είναι 300 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και γνωστό έγινε μετά από καταγγελία πατέρα μίας μαθήτριας στον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου. «Πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία και έκανα καταγγελία. Τους είπα πώς είναι δυνατόν ένας μαθητής να κρατά 15.000 ευρώ και να τα διανέμει στο σχολείο. Κάτι δεν πάει καλά», τόνισε ο πατέρας της μαθήτριας που έλαβε 500 ευρώ από τον συμμαθητή της. 

Η διεύθυνση του σχολείου έχει ζητήσει από τους μαθητές που πήραν χρήματα να τα επιστρέψουν άμεσα.

Έρευνες βρίσκονται υπό εξέλιξη, για να διαπιστωθεί κατ' αρχήν η πηγή των χρημάτων. Η καταγγελία έγινε στον Αστυνομικό Σταθμό Στρόβολου, όπου υπάγεται το εν λόγω σχολείο.  

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play