Ολλανδός πρωθυπουργός: Απαράδεκτη η βία με στόχο Ισραηλινούς πολίτες – Όλοι οι δράστες πρέπει να διωχθούν ποινικά

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
«Παρακολούθησα τις ειδήσεις από το Άμστερνταμ με αηδία», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Χ

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Ντικ Σχόοφ δήλωσε την Παρασκευή ότι η βία με στόχο Ισραηλινούς πολίτες μετά τη λήξη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στο Άμστερνταμ ήταν απαράδεκτη, προσθέτοντας ότι όλοι οι δράστες πρέπει να διωχθούν ποινικά.

«Παρακολούθησα τις ειδήσεις από το Άμστερνταμ με αηδία», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Χ, στην οποία είπε επίσης ότι βρίσκεται σε επαφή με τον τον Ισραηλινό ομόλογό του, Μπενιαμίν Νετανιάχου, σχετικά με το περιστατικό.

Πηγή: ertnews.gr

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play