Ο επενδυτής της Τρόζενας και οι μεμψιμοιρίες

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η Γεροβάσα-Τρόζενα είναι κοινότητα της επαρχίας Λεμεσού. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο χωριά τα οποία είναι σχεδόν ενωμένα μεταξύ τους αλλά διοικητικά αποτελούν μία κοινότητα.

Τις τελευταίες δεκαετίες, η κοινότητα είναι εγκαταλελειμμένη. Δεν υπάρχει καν ηλεκτρικό ρεύμα. Και τώρα που βρέθηκε ξένος επενδυτής, ο οποίος θέλει να ζωντανέψει το χωριό με τη λειτουργία οινοποιείου και κατασκηνωτικού χώρου, γίνεται χαμός. Ελπίζω να μην μετανιώσει ο άνθρωπος. Τα πυρά θα έπρεπε να στρέφονται προς τους εκάστοτε κυβερνώντες, που άφησαν την κοινότητα στο έλεος του Θεού, και όχι προς τον επενδυτή που επιχειρεί να δώσει ξανά ζωή σε έναν εγκαταλελειμμένο τόπο.

ΜΧΣ ΤΡΟΖ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα