Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης – Ποζάρουν αγκαλιά στο πρώτο τους εξώφυλλο

Header Image

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα για την σχέση των δύο καλλιτεχνών είχαν πάρει «φωτιά» τους τελευταίους δύο μήνες, μέχρι και την προηγούμενη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου όπου και το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνισή τους στα εγκαίνια της Δραματικής Σχολής του Λάκη Λαζόπουλου.

Κάθε τους κοινή εμφάνιση τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας και οι παπαράτσι παρακαλούν για ένα κοινό τους στιγμιότυπο.

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα για την σχέση των δύο καλλιτεχνών είχαν πάρει «φωτιά» τους τελευταίους δύο μήνες, μέχρι και την προηγούμενη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου όπου και το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνισή τους στα εγκαίνια της Δραματικής Σχολής του Λάκη Λαζόπουλου.

Το περιοδικό HELLO που κυκλοφορεί σήμερα δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφία της Δέσποινα Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη να ποζάρουν αγκαλιά στην βραδινή τους έξοδο!

Το ζευγάρι δεν αρνήθηκε να ποζάρει και αγκαλιά





 










View this post on Instagram























 

A post shared by Hello! Greece (@grhello)






in.gr

 



 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play