Μια πτήση από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς την Αθήνα και μια δεύτερη από την Αθήνα προς τη Λάρνακα, που ήταν προγραμματισμένες για την Τετάρτη πρωί ακυρώνονται, ανακοίνωσε η Aegean.
Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι καθώς αποκλιμακώνονται οι έκτακτες καιρικές συνθήκες που έπληξαν την Ελλάδα τις προηγούμενες ώρες και αποκαθίστανται προοδευτικά τα προβλήματα πρόσβασης από και προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας, προχωρά στη σταδιακή επαναφορά του πτητικού της προγράμματος.
Αύριο Τετάρτη θα ακυρωθούν όμως κάποιες πτήσεις, συμπεριλαμβανομένων και της Α3901 από Λάρνακα προς Αθήνα που ήταν προγραμματισμένη για τις 05:25 και η Α3902 από Αθήνα προς Λάρνακα στις 08:05.
Η εταιρεία προχωρά και σε ακυρώσεις κάποιων πτήσεων στο εσωτερικό της Ελλάδας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπόλοιπες προγραμματισμένες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τα λοιπά ελληνικά αεροδρόμια θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Προέτρεψε τους επιβάτες να προγραμματίζουν εγκαίρως τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο και να συνεχίζουν να ενημερώνονται για την πραγματοποίηση της πτήσης τους από την ιστοσελίδα της AEGEAN (www.aegeanair.com) και της Olympic Air (www.olympicair.com).
ΚΥΠΕ
Δύο πτήσεις της Aegean από και προς Αθήνα ακυρώνονται την Τετάρτη στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.