Δήμαρχος Πάφου: Τα ναρκωτικά μπήκαν στα σχολεία

ΚΙΚΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ

Header Image

Ο Δήμαρχος Πάφου με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρει πως επιβεβαιώνεται ότι τα ναρκωτικά μπήκαν στα σχολεία μετά και την τελευταία σύλληψη  στις 31 Οκτωβρίου δύο μαθητών για υπόθεση χρήσης και παράνομης κατοχής ναρκωτικών πριν την είσοδο τους σε σχολείο στην Πάφο.  

Όπως αναφέρει ο κ. Φαίδωνος,  τον κάλεσαν κάποιοι «μέτριοι» κατά την έκφραση του να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να απαξιώσουν τις καταγγελίες του και τις δημόσιες δηλώσεις του, είτε με ειρωνείες, είτε με απαξίωση διαφόρων ειδών.

Σήμερα , όπως είπε, στην κοινή γνώμη διαφάνηκε ότι το πρόβλημα των ναρκωτικών στα σχολεία είναι πολύ μεγάλο.

Πρόσθεσε επίσης, πως πριν από μερικές ημέρες δημοσιοποιήθηκε ότι 90 και πλέον μαθητές βρίσκονται σε προγράμματα απεξάρτησης. Οι μαθητές συνέχισε, Γυμνασίων , Λυκείων και Τεχνικών Σχολών που κάνουν χρήση ναρκωτικών είναι μερικές χιλιάδες τα τελευταία χρόνια.

Ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε πως είναι εκτεταμένη η χρήση ναρκωτικών στην Πάφο, στην Λάρνακα , στην Λεμεσό και στην Λευκωσία. Επιπρόσθετα επέρριψε ευθύνες σε Αστυνομία, Υπουργείο Παιδείας , Πολιτεία, συντεταγμένη Πολιτεία και Σύνδεσμοι Γονέων.

Δυστυχώς είπε ο κ. Φαίδωνος "υπάρχουν επιτροπές μέσα στα σχολεία οι οποίες είναι μόνο στα χαρτιά, δεν συνεδριάζουν και είναι κατ΄όνομα" κατά την έκφραση του, ενώ συνέχισε, " οι καθηγητές δεν ασχολούνται ούτε η Αστυνομία, ενώ οι Σύνδεσμοι Γονέων σηκώνουν τα χέρια ψηλά", συμπλήρωσε.

Διερωτήθηκε μάλιστα τί θα γίνει;

Θα αφήσουμε είπε, « τους εμπόρους ναρκωτικών και τα κυκλώματα να στρατολογούν νεαρούς μαθητές και οι νεαροί μαθητές να  εισέρχονται μέσα στα σχολεία και να γίνονται μικροβαποράκια , στρατολογώντας και άλλα παιδιά στην χρήση ναρκωτικών ;»

Δυστυχώς παρατήρησε, στα σχολεία πλέον, δεν υπάρχουν μόνο χρήστες ναρκωτικών, αλλά υπάρχουν και μικροέμποροι ναρκωτικών οι οποίοι αναλαμβάνουν εξ ονόματος κυκλωμάτων να προωθούν και να εμπορεύονται τα ναρκωτικά μέσα στα σχολεία, κατέληξε. 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα