Χωρίς νερό σήμερα στα λειβάδια της Λάρνακας - Πότε θα επανέλθει η υδροδότηση

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 15:00, ενώ οι επηρεαζόμενοι καταναλωτές καλούνται να κάνουν συνετή χρήση του αποθηκευμένου νερού.

Προγραμματισμένη διακοπή στην παροχή πόσιμου νερού βρίσκεται σε εξέλιξη σήμερα, Τρίτη, σε περιοχές του Δημοτικού Διαμερίσματος Λιβαδιών στη Λάρνακα, λόγω εργασιών βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης.

Σύμφωνα με τον ΕΟΑ Λάρνακας η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 15:00, ενώ οι επηρεαζόμενοι καταναλωτές καλούνται να κάνουν συνετή χρήση του αποθηκευμένου νερού.

Αναφέρεται ότι «η διακοπή θα επηρεάσει περιοχές πέριξ των λεωφόρων Γρηγόρη Αυξεντίου και Κυριάκου Μάτση, καθώς και των οδών Κέρκυρας, Τεύκρου Ανθία, Σόλωνος, Παύλου Λιασίδη και γειτονικών δρόμων».

Οι καταναλωτές «προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού, προκειμένου να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους από το νερό που αποθηκεύουν στα ιδιωτικά ντεπόζιτα των υποστατικών».

Ο ΕΟΑ Λάρνακας «απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού».

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα