Ανοίγει αύριο η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 28 έως 32 - Ποιες ηλικίες παίρνουν σειρά

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

facebook-white sharing buttontwitter-white sharing buttonlinkedin-white sharing button
Header Image
Το ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης με την 1η δόση του εμβολίου στην ΕΕ είναι 46,3%, ενώ το ποσοστό των ατόμων που ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό τους φτάνει το 22,3%.

 

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την Πέμπτη το πρόγραμμα διευθέτησης ραντεβού στην Πύλη Εμβολιασμού από Παρασκευή 4 Ιουνίου έως και το ερχόμενο Σάββατο 12 Ιουνίου.

Με βάση τον προγραμματισμό, η Πύλη ανοίγει αύριο Παρασκευή έως και το Σάββατο από τις 7:30 το πρωί έως τις 5:30 το απόγευμα για ηλικίες 28-32, την Δευτέρα 7/6 έως Τρίτη 8/6 για ηλικίες 23-27, την Τετάρτη 9/6 έως Πέμπτη 10/6 για ηλικίες 18-22 και την Παρασκευή 11/6 έως Σάββατο 12/6 για 40 ετών και άνω.

Μέσω της Πύλης Εμβολιασμού θα διατίθενται ραντεβού για εμβολιασμό με τα διαθέσιμα αδειοδοτημένα εμβόλια σε Εμβολιαστικά Κέντρα που λειτουργούν σε όλες τις επαρχίες.

Με βάση την ανακοίνωση, το 32,6% του πληθυσμού έχει ολοκληρώσει μέχρι και τις 2 Ιουνίου το εμβολιαστικό του σχήμα και το 54,1% του πληθυσμού έχει λάβει την 1η δόση του εμβολίου, με τη χώρα μας να παραμένει 3η ανάμεσα στα κράτη μέλη της ΕΕ ως προς τη χορήγηση δόσεων εμβολίου (χορήγηση 71 δόσεων ανά 100 κατοίκους).

Σημειώνεται ότι το ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης με την 1η δόση του εμβολίου στην ΕΕ είναι 46,3%, ενώ το ποσοστό των ατόμων που ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό τους φτάνει το 22,3%.

Προστίθεται ότι η συλλογική προσπάθεια συνεχίζεται για επίτευξη του στόχου εμβολιαστικής κάλυψης του 65% του πληθυσμού με την 1η δόση μέχρι το τέλος Ιουνίου.


Πηγή: ΚΥΠΕ

 



facebook-white sharing buttontwitter-white sharing buttonlinkedin-white sharing button

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.