Οι Κύπριοι πολίτες στον κόσμο της ηλεκτρονικής ταυτότητας και υπογραφής – Τι σημαίνει και πού θα χρησιμοποιείται (ηχητικό)

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Ο υφυπουργός Καινοτομίας, Νικόδημος Δαμιανού δίνει όλες τις απαντήσεις

Με απόφαση του, το  Υπουργικό Συμβούλιο, άνοιξε τον  δρόμο για ψηφιοποίηση της πολιτικής ταυτότητας των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας.  

Για το τι σημαίνει ψηφιοποίηση της πολιτικής ταυτότητας, πού θα μπορεί να χρησιμοποιείται  και γιατί αποτελεί τη μοναδική, ασφαλή ταυτότητα του κάθε πολίτη στον διαδικτυακό κόσμο, μίλησε στον Πολίτη 107.6 και 97.6 ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Νικόδημος Δαμιανού.

 

Ακούστε την παρέμβαση του κ. Δαμιανού στην εκπομπή «Πρωινή Επιθεώρηση», εδώ:

 

 

 

 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play