Στα χέρια της Αστυνομίας 20χρονος για ληστεία στις Φοινικούδες τον Ιούλιο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 20χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη 20χρονου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε τον Ιούλιο, 2025, στη Λάρνακα, με θύματα δύο άντρες ηλικίας 52 ετών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 20χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, γύρω στις 4.00 το απόγευμα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα στις 10 Ιουλίου, στην παραλία των Φοινικούδων, στη Λάρνακα, οι δύο 52χρονοι, προσεγγίστηκαν από αριθμό νεαρών προσώπων, που με τη βία απέσπασαν από τον ένα 52χρονο, το προσωπικό του τσαντάκι. Το τσαντάκι περιείχε το κινητό τηλέφωνο του 52χρονου, το δελτίο ταυτότητας, τραπεζικές του κάρτες και χρηματικό ποσό.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα