Τραγωδία στην Εκάλη: Γυναίκα σε αναπηρικό αμαξίδιο εγκλωβίστηκε σε ασανσέρ και έχασε τη ζωή της

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Το περιστατικό έγινε στην οδό Φοίβου και η γυναίκα που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της είναι μεγάλης ηλικίας, πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις από θάλαμο ασανσέρ στην περιοχή της Εκάλης.

Κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ συνέδραμαν και εθελοντές.

Το περιστατικό έγινε στην οδό Φοίβου και η γυναίκα που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της είναι μεγάλης ηλικίας, πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την προσπάθειά της να πάει από τον έναν όροφο στον άλλο πιάστηκε μεταξύ πόρτας και θαλάμου στο ασανσέρ, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα