Δήμευση περιουσίας 164.585 ευρώ από το Κακουργιοδικείο Λεμεσού για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών (φώτος)

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η έρευνα της ΥΚΑΝ και της ΜΟΚΑΣ μετά τον εντοπισμό 17 κιλών κοκαΐνης και κάνναβης «έκαψε» τους εμπλεκόμενους – Στο στόχαστρο τα περιουσιακά στοιχεία 35χρονου και 34χρονης.

Διάταγμα δήμευσης περιουσίας συνολικής αξίας 164.585 ευρώ εξέδωσε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού στο πλαίσιο υπόθεσης που αφορά εμπορία ναρκωτικών, την οποία διερεύνησε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ).

Η υπόθεση άρχισε τον Νοέμβριο του 2024, όταν οι Αρχές εντόπισαν περισσότερα από πέντε κιλά κοκαΐνης και πέραν των 12 κιλών κάνναβης. Κατά τις έρευνες καταχωρίστηκε υπόθεση εναντίον τεσσάρων προσώπων, δύο ανδρών ηλικίας 52 ετών, ενός 35χρονου και μίας 34χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο της διερεύνησης η ΥΚΑΝ, σε συνεργασία με τη ΜΟΚΑΣ, προχώρησε σε οικονομική έρευνα για τους κατηγορούμενους, κατά την οποία δεσμεύθηκαν περιουσιακά στοιχεία, μεταξύ των οποίων χρηματικά ποσά και οχήματα.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού εξέδωσε διάταγμα δήμευσης περιουσίας ύψους 164.585 ευρώ. Από το συνολικό ποσό, περιουσιακά στοιχεία αξίας 144.585 ευρώ δημεύθηκαν από τον 35χρονο, ενώ περιουσία αξίας 20.000 ευρώ δημεύθηκε από την 34χρονη.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα