Για προσπάθεια εκφοβισμού και συγκάλυψης της υπόθεσης «Σάντη» καταγγέλλει την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη ο δημοσιογράφος και ερευνητής Μακάριος Δρουσιώτης.
Επανέρχεται ο Δρουσιώτης στην υπόθεση «Σάντη»: Η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη συγκαλύπτει και εκφοβίζει
Ο Μακάριος Δρουσιώτης επικαλείται ανάρτηση του δημοσιογράφου Στέλιου Ορφανίδη σχετικά με την έρευνα της Αστυνομίας στο σπίτι και το γραφείο του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη
Σε νέα δημόσια τοποθέτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο κ. Δρουσιώτης επικαλείται την ανάρτηση του δημοσιογράφου Στέλιου Ορφανίδη στο BlueSky, ο οποίος αναφέρει ότι «οι αστυνομικοί που επέδραμαν στο σπίτι του Νίκου Κληρίδη τις μεταμεσονύχτιες ώρες, έκαναν έρευνα στους υπολογιστές του με λέξεις κλειδιά σχετικές με οικονομικά σκάνδαλα και το δικό του όνομα».
Σε ανάρτηση του στο BlueSky ο Στέλιος Ορφανίδης αναφέρει ότι οι αστυνομικού που επέδραμαν στο σπίτι του Νίκου Κληρίδη τις πρωινές ώρες, έκαναν έρευνα στους υπολογιστές του με λέξεις κλειδιά σχετικές με οικονομικά σκάνδαλα και το δικό του όνομα.
— MAKARIOS DROUSIOTIS (@makdrou) April 13, 2026
Αντί έρευνας για τα όσα… pic.twitter.com/PHoH1pRgtv
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







