«Συμφώνησε με Αντόνιο Ντοναρούμα ο Ολυμπιακός»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα ετοιμάζει... βαλίτσες για τον Πειραιά σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Ιταλοί, υποστηρίζοντας ότι ήδη υπάρχει deal

 




Ήταν το όχι και τόσο μακρινό 2017 όπου υπήρχε η πληροφορία ότι ο Ντοναρούμα ήταν κλεισμένος στον Ολυμπιακό και ενώ το 2016 είχε βρεθεί στον Αστέρα Τρίπολης.


Τώρα οι Ιταλοί επανέρχονται με την πληροφορία πως ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τη Μίλαν και φέρνει στην Ελλάδα άμεσα τον 28χρονο πλέον πορτιέρο ύψους 1.92 μέτρων.


Ο Ντοναρούμα δεν έχει πάρει φέτος ευκαιρίες στη Μίλαν με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2021.


Χαρακτηριστικά το ιταλικό Sky Sport μιλά για συμφωνία δίχως όμως άλλες λεπτομέρειες.


Ο Αντόνιο Ντοναρούμα πάντως στο παρελθόν όντως είχε απασχολήσει σοβαρά τους Πειραιώτες και φυσικά εφόσον υπάρξει σχετική επιβεβαίωση προορίζεται για αντί-Γιαννιώτης.


 


Πηγή: gazzetta.gr




ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play