Το Αμάν δεν θα επιτρέψει χρήση εδάφους του για επίθεση στο Ιράν, λέει ο Ιορδανός ΥΠΕΞ

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας διαβεβαίωσε σήμερα τον Ιρανό ομόλογό του, Αμπάς Αραγτσί, ότι το Αμάν δεν θα εγκρίνει τη χρήση του εδάφους του για μια ενδεχόμενη επίθεση στο Ιράν.

«Η Ιορδανία δεν θα γίνει πεδίο μάχης σε μια περιφερειακή σύρραξη, ούτε ράμπα εκτόξευσης για στρατιωτική δράση εναντίον του Ιράν», τόνισε ο Αϊμάν Σαφάντι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αραγτσί, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο.

Ο Ιορδανός ΥΠΕΞ υπογράμμισε επίσης ότι είναι αναγκαίο να διευθετηθεί το θέμα του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος μέσω της διπλωματίας. Νωρίτερα, η Τεχεράνη κάλεσε να ξεκινήσουν συνομιλίες με την Ουάσινγκτον, μετά τις επαναλαμβανόμενες απειλές του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για στρατιωτική επέμβαση στη χώρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα