Η σούμα των εσόδων/εξόδων της προεκλογίκής εκστρατείας Χριστοδουλίδη - Χονδρικά τα στοιχεία σε πίνακα

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Δείτε αναλυτικά τα νούμερα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

 

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τη συγκεντρωτική κατάσταση εισφορών και δαπανών για την προεκλογική του εκστρατεία από τις 5 Αυγούστου 2022 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2023.

Σημειώνεται ότι με βάση τη νομοθεσία οι προεκλογικές δαπάνες δεν πρέπει να υπερβαίνουν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να ανακοινώνει επισήμως δαπάνες ύψους 1.019.356 ευρώ.

Δείτε τα νούμερα:

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play