Η Κομμουνιστική Πρωτοβουλία Κύπρου διοργανώνει κινητοποίηση έξω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η άμεση εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών και η επίθεση με βόμβες μεγάλης ισχύος κατά του Ιράν και η απάντηση του Ιράν αποτελούν «επικίνδυνη κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου» στη Μέση Ανατολή και σε παγκόσμιο επίπεδο, αναφέρει η Κομμουνιστική Πρωτοβουλία Κύπρου.

Σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «σύμπλευση» της Κυβέρνησης με το Ισραήλ και καλεί σε κινητοποίηση έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία, την Παρασκευή 27 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα.

Με προηγούμενη ανακοίνωσή της, η Κομμουνιστική Πρωτοβουλία Κύπρου είχε καταγγείλει τη «διαρκή μετατροπή του νησιού σε ορμητήριο ξένων ιμπεριαλιστικών στρατιωτικών επεμβάσεων», ζητώντας από την Κυβέρνηση να τοποθετηθεί δημόσια ενάντια στη χρήση των βρετανικών βάσεων ως ορμητήρια επιθέσεων.

ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play