Λεμεσός και Κλιματική Ουδετερότητα

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Ένα σημαντικό συνέδριο πραγματοποιείται σήμερα και για δύο ημέρες στη Λεμεσό, με διακεκριμένους ομιλητές από όλο τον κόσμο και περισσότερους από 300 συνέδρους. Το συνέδριο έχει τίτλο «Climate Neutral Blue Cities by 2030 - Η Λεμεσός στην Πορεία για την Κλιματική Ουδετερότητα». Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Προεδρίας της Ε.Ε. και αποτελεί δράση της Ευρωπαϊκής Αποστολής για τις 100 κλιματικά ουδέτερες και «έξυπνες» πόλεις.

Η Λεμεσός έχει το προνόμιο, να είναι ανάμεσα στις 100 πόλεις, που λαμβάνουν χρηματοδότηση για τα έργα προώθησης της βιώσιμης ανάπτυξης. Το συνέδριο συγκεντρώνει Ευρωπαίους και Κύπριους αξιωματούχους, ερευνητές, επιχειρήσεις και κοινωνικούς φορείς, για να συζητήσουν, το πως οι παράκτιες πόλεις μπορούν να επιταχύνουν τον δρόμο προς την κλιματική ουδετερότητα.

Παζ.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα