«107 ημέρες»: Η Κάμαλα Χάρις θα αφηγηθεί σε βιβλίο την προεκλογική της εκστρατεία του 2024

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο ενός βιβλίου, με τίτλο "107 Days" ("107 ημέρες"), όπου αναμένεται να εξιστορήσει με λεπτομέρειες «το παρασκήνιο» της προεκλογικής εκστρατείας της για τις προεδρικές εκλογές του 2024, που διεξήχθη σε ταχείς ρυθμούς και τελικά έχασε από τον Ντόναλντ Τραμπ. 

«Πριν από έναν και πλέον χρόνο, ξεκίνησα την προεκλογική μου εκστρατεία για να γίνω πρόεδρος των ΗΠΑ: 107 ημέρες ταξιδεύοντας στη χώρα, δίνοντας μάχη για το μέλλον μας, η συντομότερη προεκλογική εκστρατεία για τον προεδρικό θώκο στη σύγχρονη ιστορία» των ΗΠΑ, λέει η Κάμαλα Χάρις σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Το βιβλίο, το οποίο θα εκδώσει ο οίκος Simon & Schuster, θα κυκλοφορήσει την 23η Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play