H «Βασίλισσα της Κεταμίνης» παραδέχτηκε την ενοχή της για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Μετά τον θάνατο του ηθοποιού της σειράς «Τα Φιλαράκια» έχουν κατηγορηθεί ακόμα τέσσερα άτομα συμπεριλαμβανομένων γιατρών και του βοηθού του Πέρι

Η έμπορος ναρκωτικών «Ketamine Queen» (Η Βασίλισσα της Κεταμίνης), η οποία προμήθευσε τη θανατηφόρα δόση που σκότωσε τον σταρ της σειράς «Friends» Μάθιου Πέρι, δέχτηκε να δηλώσει ένοχη για πολλές ομοσπονδιακές κατηγορίες που σχετίζονται με το θάνατο του ηθοποιού.

Η 42χρονη Τζασβίν Σάνγκα συμφώνησε να δηλώσει ένοχη για μία κατηγορία διατήρησης χώρου σχετικού με ναρκωτικά, τρεις κατηγορίες διανομής κεταμίνης και μία για διανομή κεταμίνης που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο ή σοβαρό σωματικό τραυματισμό, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Εισαγγελία της Κεντρικής Περιφέρειας της Καλιφόρνιας.

Η Σάνγκα, που έχει διπλή υπηκοότητα ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου, κατηγορείται ότι προμήθευε τον ηθοποιό με θανατηφόρες δόσεις μέσω του προσωπικού του βοηθού, ενώ πλέον αποτελεί το πέμπτο πρόσωπο που παραδέχεται εμπλοκή στην υπόθεση.

Ο 54χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου 2023 και η κεταμίνη ήταν η κύρια αιτία θανάτου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Μετά τoν θάνατο του Πέρι, τέσσερα άλλα άτομα κατηγορήθηκαν για σοβαρές κατηγορίες περί ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένου του 55χρονου γιατρού από το Σαν Ντιέγκο Μαρκ Τσάβες, ο οποίος δήλωσε ένοχος τον Οκτώβριο του 2024 για συνωμοσία με σκοπό τη διανομή κεταμίνης. Θα μπορούσε να καταδικαστεί σε φυλάκιση 10 ετών κατά την επιβολή της ποινής του τον Σεπτέμβριο.

Ο 55χρονος Έρικ Φλέμινγκ δήλωσε ένοχος τον Αύγουστο του 2024 για τις κατηγορίες που αφορούσαν διακίνηση κεταμίνης και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 25 ετών όταν καταδικαστεί τον Νοέμβριο.

Ο βοηθός του Πέρι, ο 60χρονος Κένεθ Ιβαμάσα, έκανε στον ηθοποιό την θανατηφόρα δόση κεταμίνης και ομολόγησε επίσης την ενοχή του τον Αύγουστο του 2024 για συνωμοσία με σκοπό τη διανομή κεταμίνης που προκάλεσε θάνατο. Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών μετά την επιβολή της ποινής του τον Νοέμβριο.

Να σημειωθεί ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Δρ. Σαλβαδόρ Πλασένσια, ο γιατρός που ήταν ο βασικός στόχος της εκτεταμένης έρευνας για τον θάνατο του ηθοποιού Μάθιου Πέρι από υπερβολική δόση, ομολόγησε την ενοχή του για την χορήγηση κεταμίνης, παρά το γεγονός ότι γνώριζε για τη μάχη του με τον εθισμό.

Protothema.gr

Tags

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play