Επιστρέφουν στην κανονικότητα τα σχολεία στο Ακρωτήρι - Η ανακοίνωση του ΥΠΑΝ

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας από τη Δεύτερα 16 Μαρτίου 2026 το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Ακρωτηρίου, καθώς και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ακρωτηρίου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην κανονικότητα επιστρέφουν το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Ακρωτηρίου, παρά τον συναγερμό που σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας από τη Δεύτερα 16 Μαρτίου 2026 το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Ακρωτηρίου, καθώς και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ακρωτηρίου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι τα μαθήματα θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις των σχολείων και του Κέντρου. Κανονικά θα λειτουργήσουν, επίσης, και τα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ακρωτηρίου.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα