Άμεση διερεύνηση για τον εντοπισμό νεκρών ψαριών στο υδάτινο σύστημα της Λίμνης Αθαλάσσας διέταξε το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, μετά από σχετικά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Συναγερμός για νεκρά ψάρια στη Λίμνη Αθαλάσσας – Τέσσερα Τμήματα ψάχνουν τα αίτια (βίντεο)
Σε κινητοποίηση τέσσερα αρμόδια Τμήματα για τα αίτια του περιστατικού – Στόχος ο περιορισμός του φαινομένου
Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο αναφέρει ότι δόθηκαν αμέσως οδηγίες στα αρμόδια Τμήματα για άμεση διερεύνηση και διαχείριση του περιστατικού.
Όπως σημειώνεται, η υπόθεση εξετάζεται ήδη ενδελεχώς από τα Τμήματα Αναπτύξεως Υδάτων, Δασών, Αλιείας και Θαλάσσιων Ερευνών, καθώς και Περιβάλλοντος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν το συγκεκριμένο φαινόμενο.
Σύμφωνα με το Υπουργείο, στόχος είναι ο άμεσος εντοπισμός των αιτίων, αλλά και ο περιορισμός του φαινομένου, ενώ με την ολοκλήρωση της διερεύνησης θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση προς το κοινό.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







