Ποινή φυλάκισης 5 ετών σε 37χρονο για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

ΚΙΚΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ

Header Image

Ποινή φυλάκισης 5 ετών επέβαλε το Κακουργιοδικείο Πάφου σε 37χρονο για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Κακουργιοδικείου Πάφου σήμερα, 30.05.2025, το Κακουργιοδικείο Πάφου, επέβαλε σε κατηγορούμενο ηλικίας 37 ετών, συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών σε κατηγορίες που αφορούσαν σε σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου.

Η σεξουαλική κακοποίηση αφορούσε σε άγγιγμα του στήθους και του γεννητικού οργάνου της ανήλικης, πάνω από τα ρούχα της και επίδειξη του γεννητικού οργάνου του κατηγορούμενου.

Η εν λόγω ποινή επιβλήθηκε μετά από παραδοχή του κατηγορούμενου.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play