Παντρεύεται ο Γιώργος Λιλλήκας... και αποχαιρετά την πολιτική

Header Image
Ο γάμος θα είναι πολιτικός και πρόκειται να γίνει αρχές Σεπτεμβρίου.

 

Παντρεύεται ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ShowBiz, ο πολιτικός παντρεύεται την αγαπημένη του Νάσια Φελλά.



Ο γάμος θα είναι πολιτικός και πρόκειται να γίνει αρχές Σεπτεμβρίου σε Δημαρχείο του νησιού και σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι το κόμμα του κ. Λιλλήκα, η Συμμαχία Πολιτών, κατεβάζει ρολά και συγχωνεύεται με την ΕΔΕΚ, με την οποία είχαν συνεργαστεί και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Ο Γιώργος Λιλλήκας αποχωρεί από την πολιτική.

 



 



 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play