Η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον της ανακρίτριας ολοκληρώθηκε έπειτα από σχεδόν 5 ώρες και πλέον παρουσιάζεται και ενώπιον του Εισαγγελέα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.
Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας έχει εισέλθει στο γραφείο της ανακρίτριας και θα απευθύνει και ο ίδιος ερωτήματα στην κατηγορούμενη. Στη συνέχεια, εισαγγελέας και ανακρίτρια πρόκειται να κάνουν διάσκεψη προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση της Ρούλας Πισπιρίγκου, για το εάν δηλαδή θα κριθεί προφυλακιστέα ή όχι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη δέχτηκε πάρα πολλές ερωτήσεις από την ανακρίτρια.
Η κατηγορούμενη, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της Χρήστο Ζαρδα και Όθωνα Παπαδόπουλο, παρέδωσε στη 18η ανακρίτρια απολογητικό υπόμνημα με τις θέσεις της.
Πηγή: thetoc.gr
Ρούλα Πισπιρίγκου: Στον Εισαγγελέα η κατηγορούμενη - Ολοκληρώθηκε η πεντάωρη απολογία στην ανακρίτρια

Ενώπιον του εισαγγελέα, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







