Τραγωδία στη Ξυλοφάγου: Δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή - Τι εξετάζουν οι ανακριτές

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η επόμενη δικάσιμος της υπόθεσης έχει οριστεί για την Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2026, στις 12:00.

Περαιτέρω εξετάσεις θα χρειαστούν για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο παιδιών που εντοπίστηκαν νεκρά μέσα σε όχημα στην Ξυλοφάγου, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις.

Οι νεκροτομές επί των σορών των δύο παιδιών ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, γύρω στις 21:00. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην ενημέρωση των Βάσεων, η αιτία θανάτου δεν κατέστη δυνατό να καθοριστεί σε αυτό το στάδιο και θα απαιτηθούν περαιτέρω εξετάσεις.

Η υπόθεση, που έχει συγκλονίσει την κοινότητα της Ξυλοφάγου, διερευνάται από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας ως υπόθεση αμελούς στάσης.

Υπενθυμίζεται ότι το Δικαστήριο των Βάσεων Δεκέλειας είχε διατάξει την τριήμερη κράτηση του 30χρονου πατέρα και της 38χρονης μητριάς των δύο παιδιών, στο πλαίσιο των ανακρίσεων. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου, οι ανακριτές εξετάζουν υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τα κινητά τηλέφωνα των υπόπτων και το ίδιο το όχημα.

Η επόμενη δικάσιμος της υπόθεσης έχει οριστεί για την Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2026, στις 12:00.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα