Λεμεσός: Συνελήφθη δικηγόρος – 19χρονη κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση στα γραφεία της ΥΚΑΝ

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η νεαρή είχε ζητήσει να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο μετά τη σύλληψή της από την ΥΚΑΝ – Ο δικηγόρος οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση

Στη σύλληψη δικηγόρου προχώρησε το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από καταγγελία 19χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση εντός των γραφείων της ΥΚΑΝ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 19χρονη είχε συλληφθεί από την ΥΚΑΝ έπειτα από επιχείρηση και, προκειμένου να ανακριθεί, ζήτησε να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο.

Ο δικηγόρος κλήθηκε ως νομική αρωγή στα γραφεία της ΥΚΑΝ. Στη συνέχεια, η 19χρονη προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του στο ΤΑΕ Λεμεσού, υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο εντός των γραφείων της υπηρεσίας.

Μετά την καταγγελία, το ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε στη σύλληψη του δικηγόρου, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τμήμα για ανάκριση.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα