Θρίλερ στη Λεμεσό: 18χρονος καταγγέλλει ότι τον άρπαξαν από πάρκο και τον απείλησαν για χρήματα

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η υπόθεση, που διερευνάται ως απαγωγή, εκβίαση, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, εκτυλίχθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας.

Στη σύλληψη δύο νεαρών, ηλικίας 23 και 24 ετών, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από καταγγελία 18χρονου ότι τον εξανάγκασαν να επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο και στη συνέχεια τον απείλησαν για χρηματικές διαφορές.

Η υπόθεση, που διερευνάται ως απαγωγή, εκβίαση, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, εκτυλίχθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ ο 18χρονος βρισκόταν σε πάρκο σε περιοχή της Λεμεσού, τον προσέγγισαν οι δύο ύποπτοι και φέρονται να τον εξανάγκασαν να επιβιβαστεί στο όχημά τους. Στη συνέχεια τον μετέφεραν σε άλλο δρόμο, όπου, σύμφωνα με τον ίδιο, δέχθηκε απειλές σε σχέση με χρηματικές διαφορές που υπήρχαν μεταξύ τους.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα