Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στην Παναγιά - Διερευνώνται τα αίτια

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Για την κατάσβεση της συμμετείχαν 5 οχήματα του Τμήματος Δασών και 2 της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 22:00 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 19:38 πλησίον της κοινότητας Παναγιάς περιοχή "φονιάς" τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, έπειτα από δυόμιση ώρες.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά έκαψε έκταση περίπου ενός εκταρίου άγριας βλάστησης σε εγκαταλειμμένη γεωργική γη.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 25 άτομα του Τμήματος Δασών με 5 πυροσβεστικά οχήματα, 5 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και εθελοντές από την κοινότητα Παναγιάς με το κοινοτικό πυροσβεστικό όχημα.

Δυνάμεις πυρόσβεσης θα παραμείνουν στην περιοχή κατά τη διάρκεια της νύχτας για επιτήρηση και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα