«Το κατεστημένο "έφαγε"την δικαστή Ντόρια Βαρωσιώτου λόγω της εμπλοκής της στην υπόθεση Θανάση Νικολάου» υποστήριξε ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Π» και στην εκπομπή Πρωινή Επιθεώρηση δήλωσε ότι δεν έγινε σωστή διερεύνηση της υπόθεσης Θανάση Νικολάου, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημείο το αίτιο του θανάτου να είναι απροσδιόριστο. Για αυτό το λόγο ,συνέχισε, η Κύπρος καταδικάστηκε από το ΕΔΑΔ επειδή δεν έκανε σωστή διερεύνηση της υπόθεσης.
Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση διενεργήθηκαν τρεις θανατικές ανακρίσεις, πράγμα πρωτάκουστο για την Κύπρο όπως υποστήριξε.
Τέλος, είπε ότι η γενική εισαγγελία είναι εκτεθειμένη διότι διόρισε ποινικούς ανακριτές οι οποίοι βγάλαν συμπέρασμα ότι κάποιος είχε ευθύνη για την υπόθεση αλλά δεν αποδέχθηκε τα πορίσματά τους, ενώ παράλληλα πολέμησε την οικογένεια του Θανάση.
Ακούστε την παρέμβαση του Μάριου Ματσάκη στην εκπομπή «Πρωινή Επιθεώρηση» του Πολίτη 107.6 και 97.6