32χρονος βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με Τούρκους στρατιώτες στον δρόμο Λάρνακας- Αμμοχώστου

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΟΛΟ

Header Image

Το περιστατικό έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης όταν ο άνδρας οδηγούσε στον δρόμο Λάρνακας- Αμμοχώστου πλησίον των Βρυσούλλων και σταμάτησε για τη φυσική του ανάγκη στην άκρη του δρόμου, όπως με τα όσα δήλωσε αρμόδιος από τις Βρετανικές Βάσεις στον «Π».

Ένα περιστατικό που θα κάνει καιρό να ξεχάσει έτυχε σε Ελληνοκύπριο. Σύμφωνα με όσα πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, άτυχος στάθηκε 32χρονος Ελληνοκύπριος ήρθε ενώπιον με Τούρκους στρατιώτες στον δρόμο Λάρνακας- Αμμοχώστου, ενώ έκανε την φυσική ανάγκη του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης όταν ο άνδρας οδηγούσε στον δρόμο Λάρνακας- Αμμοχώστου πλησίον των Βρυσούλλων και σταμάτησε για τη φυσική του ανάγκη στην άκρη του δρόμου, σύμφωνα με αυτά που δήλωσε αρμόδιος από τις Βρετανικές Βάσεις στον «Π».

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο 32χρονος στάθμευσε σε σημείο το οποίο βρίσκεται σε κατεχόμενη περιοχή. Ενώ ήταν στο εν λόγω σημείο, ο άντρας διαπίστωσε την παρουσία Τούρκων στρατιωτών με φακούς που τον προσέγγιζαν από τα κατεχόμενα. Τότε, φοβήθηκε και έτρεξε προς την απέναντι πλευρά του δρόμου που ελέγχεται από τις Βρετανικές Βάσεις.

Σημειώνεται ότι η περιπέτεια του άνδρα δεν έληξε εντελώς, αφού αν και ο ίδιος βρίσκεται στις ελεύθερες περιοχές, το αυτοκίνητο του παρέμεινε σε κατεχόμενη περιοχή, με τις Βρετανικές Βάσεις και την  Αστυνομία Κύπρου να κάνουν ενέργειες, ώστε να επιστραφεί το όχημα στον νεαρό.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play