Ο Πιρς Μπρόσναν θα υποδυόταν κατάσκοπο που έχει συνταξιοδοτηθεί σε ταινία Τζέιμς Μποντ

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Τι δήλωσε ο Ιρλανδός ηθοποιός

Ο Πιρς Μπρόσναν άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στο franchise των ταινιών Τζέιμς Μποντ ως πράκτορας που έχει συνταξιοδοτηθεί.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον 007 σε τέσσερις ταινίες από το 1995 έως το 2002, απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ρόλο του μυστικού πράκτορα, αλλά δήλωσε ότι είναι ανοιχτός στο να εμφανιστεί σε έργο που σχετίζεται με το franchise.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα