Ακόμα 132 οχήματα ακινητοποιούνται άμεσα λόγω ΤΑΚΑΤΑ - Ποιοι επηρεάζονται

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Το ΤΟΜ ανακοίνωσε την άμεση ακινητοποίησε 132 οχημάτων λόγω μη καταλληλότητας.

Στην ανάκληση λόγω ελαττωματικών αερόσακων οδηγού ΤΑΚΑΤΑ για επιπλέον 132 οχήματα έχει προβεί η εταιρεία CIC Automasters, ο κατασκευαστής OPEL/VAUXHALL, με οδηγία προς τους ιδιοκτήτες για άμεση ακινητοποίηση τους, ανακοίνωσε το Τμήμα Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ).

Σε ανακοίνωση, το ΤΟΜ αναφέρει ότι τα 132 οχήματα είναι επιπρόσθετα όσων ανακοινώθηκαν στις 17/10/2025 και στις 20/11/2025. Προσθέτει ότι έχει προχωρήσει στην ανάκληση του πιστοποιητικού καταλληλότητας των εν λόγω οχημάτων.

Ενόψει των όσων αναφέρονται πιο πάνω, το ΤΟΜ καλεί τους ιδιοκτήτες των οχημάτων όπως επικοινωνήσουν με τον διανομέα του κατασκευαστή που στην Κύπρο είναι η εταιρεία CIC Automasters, για περαιτέρω οδηγίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα