Γενικός Εισαγγελέας: Στην Αστυνομία τρεις έρευνες της Αρχής κατά της Διαφθοράς

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η πρώτη υπόθεση αφορά πολιτικό πρόσωπο, η δεύτερη λειτουργό του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας και η τρίτη σχετίζεται με την Τριμήκληνη.

Στη διαχείριση τριών ερευνών της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς αναφέρθηκε ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Γιώργος Λ. Σαββίδης, διευκρινίζοντας ότι όλες βρίσκονται ή θα τεθούν υπό ανακριτικό χειρισμό της Αστυνομίας, υπό την καθοδήγηση της Νομικής Υπηρεσίας.

Όπως ανέφερε, η πρώτη υπόθεση, που αφορά πολιτικό πρόσωπο, έχει ήδη σταλεί στην Αστυνομία για συγκεκριμένες έρευνες, με τη Νομική Υπηρεσία να αναμένει το αποτέλεσμα για να αποφασίσει τα επόμενα βήματα.

Η δεύτερη, που αφορά λειτουργό του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, διαβιβάστηκε στην Αστυνομία πριν από το τέλος Νοεμβρίου με οδηγίες για ανάκριση, ενώ η τρίτη υπόθεση, που σχετίζεται με την Τριμήκληνη, αναμένεται να αποσταλεί εντός ημερών ώστε να αξιολογηθεί κατά πόσον τα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς διευρύνουν την ήδη υφιστάμενη αστυνομική έρευνα.

Ο κ. Σαββίδης τόνισε ότι, πέραν της αποστολής της τελευταίας υπόθεσης, δεν εκκρεμεί οποιοδήποτε ζήτημα στη Νομική Υπηρεσία.

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα