Έκρηξη σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου στο Αιγάλεω - Σε σοβαρή κατάσταση ο ιδιοκτήτης

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση

Έκρηξη σημειώθηκε σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου στο Αιγάλεω το πρωί της Παρασκευής (17/2).

Η έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Μιαούλη και Δημαρχείου της περιοχής και από αυτήν τραυματίστηκαν δύο άτομα. Ένας εξ αυτών είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης με τις φιάλες υγραερίου και βρίσκεται σε σοβαρότερη κατάσταση.

Ο δεύτερος τραυματίας είναι έμπορος λαϊκής που έστηνε τον πάγκο του έξω από το κατάστημα και μεταφέρθηκε επισης στο νοσοκομείο με εκδορές.

Όπως είναι λογικό και λόγω της λαϊκής που υπάρχει στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική να βρίσκονται στο σημείο.

Δείτε τις εικόνες από το σημείο:

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play