Προς «πάγωμα» οδεύει η επικύρωση της συμφωνίας ΕΕ – ΗΠΑ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Όπως έχει ανακοινωθεί, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μπέρντ Λάνγκ (S&D) θα κάνει δηλώσεις γύρω στις 1630 τοπική ώρα (1730 ώρα Κύπρου) για τις εμπορικές σχέσεις ΕΕ - ΗΠΑ, ενώ, σύμφωνα με την ενημέρωση, αναμένεται να εκδοθεί δελτίο Τύπου με διευκρινίσεις για τα επόμενα βήματα.

Προς «πάγωμα» φαίνεται να οδεύει η επικύρωση της συμφωνίας ΕΕ – ΗΠΑ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αφού η αρμόδια Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου (INTA) αναμένεται να ανακοινώσει το απόγευμα της Τετάρτης πως δεν πρόκειται να προχωρήσει με ψηφοφορία  για τη συμφωνία την επόμενη εβδομάδα όπως αναμενόταν, σύμφωνα με ενημέρωση από την υπηρεσία Τύπου του θεσμού.

Όπως έχει ανακοινωθεί, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μπέρντ Λάνγκ (S&D) θα κάνει δηλώσεις γύρω στις 1630 τοπική ώρα (1730 ώρα Κύπρου) για τις εμπορικές σχέσεις ΕΕ - ΗΠΑ, ενώ, σύμφωνα με την ενημέρωση, αναμένεται να εκδοθεί δελτίο Τύπου με διευκρινίσεις για τα επόμενα βήματα.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν έχει επίσημα ακόμη υιοθετήσει θέση για την εμπορική συμφωνία ΕΕ – ΗΠΑ ή για τις πολιτικές σχέσεις ΕΕ – ΗΠΑ. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα