Τους χώρους στάθμευσης που μπορούν να χρησιμοποιούν οι επισκέπτες της φετινής Γιορτής του Κρασιού γνωστοποίησε ο Δήμος Λεμεσού, ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.
Η Γιορτή του Κρασιού θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2026, με τον Δήμο να προτρέπει το κοινό, για τη διευκόλυνσή του, να χρησιμοποιεί συγκεκριμένους χώρους στάθμευσης.
Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες μπορούν να σταθμεύουν στους δημοτικούς χώρους του Εναερίου, στην Εμμανουήλ Ροΐδη και Ευαγόρα Παπαχριστοφόρου, πλησίον του Saint Mary’s School, καθώς και στον χώρο της Επίχωσης.
Διαθέσιμος θα είναι επίσης ο ισόγειος χώρος στάθμευσης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, καθώς και ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δίπλα από το ΓΣΟ.






